Felmosás

Felmosás

  • A Ha-Ra Gyorsfelmosó szerkezetei professzionális eszközök a gyors és hatékony felmosás szolgálatában. Mind a rozsdamentes nemesacélból kialakított Feszítőkeretes Gyorsfelmosó, mind pedig a strapabíró ipari műanyagból készített Perfect Gyorsfelmosó számos szabadalommal rendelkezik.
  • Gyorsfelmosóink a tisztítandó felülettől függően kombinálhatók minőségi Padlópárnáinkkal. A megfelelő párna kiválasztásában az alábbi táblázat nyújt segítséget.
Milyen felületre ajánlott? Sárga száraz Nano Pure Nano Soft Nano Igel Zöld kültéri Mach 6 Natura
viaszolt és olajozott parketta, ill. parafapadlók szárazon nedvesen nedvesen
zárt(fugájú) parketták és parafa padlók szárazon nedvesen nedvesen, vizesen nedvesen, vizesen nedvesen
laminált és műanyag padlók szárazon nedvesen nedvesen, vizesen nedvesen, vizesen nedvesen
sima felületű, magasfényű járólapok szárazon nedvesen, vizesen nedvesen, vizesen nedvesen
strukturált felületű járólapok, fugák szárazon vizesen vizesen vizesen vizesen
szőnyegek, szőnyegpadlók vizesen vizesen
kültéri felületek vizesen vizesen
  • Tisztító és ápolószereink egytől-egyik környezet- és egészségbarát termékek, melyekből minimális mennyiség elegendő az optimális eredményhez. Általános felmosáshoz az Ápolókoncentrátumot, higiénés tisztításhoz és a fugák kifehérítéséhez a Familyt, míg a fapadlók, parketták ápolásához a Karnauba balzsamot ajánljuk.
  • Formatervezett, nyomópréssel ellátott Pressbutler vödrünk még inkább lerövidíti a felmosás időtartamát és jóval kényelmesebbé teszi azt. A vékonyabb Ha-Ra padlópárnák (pl. Natura) kinyomásához egy szivacsos gumiból készült Nyomássegítő betétet ajánlunk.