Lábtörlők

Egy átlagos háztartásban – megfelelő lábtörlő hiányában – a szennyeződés 70-80%-a „gyalogosan”, a cipőkről kerül be az épületbe, melyet aztán nagyobb energia- és időbefektetés árán tudunk csak összetakarítani. A behordott szennyeződés felkaristolhatja burkolatinkat, ráadásul balesetveszélyes is lehet. Sokkal könnyebb és olcsóbb a szennyeződéseket már a legelején, többnyire közvetlenül a bejáratoknál – ajtón kívül, ajtók közötti szélfogó zónákban és az ajtókon belül – megfogni, mint később az összetakarítással vesződni!

A Ha-Ra Lábtörlők speciális tulajdonságokkal rendelkező, nagy kapacitású szennyfelfogó szőnyegek. Kopásálló, strapabíró, hosszú élettartamú, jól tisztántartható lábtörlők, melyek tartják a színüket, méretüket és formájukat. Prémium lábtörlőinket a hátoldalukon található speciális csúszásgátló (Flexicoat) réteg teszi biztonságossá, mely hosszútávú használat és többszöri mosás után is megakadályozza a lábtörlő padlón való elmozdulását.

  • Kültéri Extrém lábtörlőnk szálszerkezete és szövése révén sokkal hatékonyabban távolítja el a lábbelikről a szennyeződést, mint az egyszerű lábtörlők. Anyaga fény- és vízálló, még a legkeményebb időjárási viszontagságoknak is ellenáll és tartós nedvesség esetén sem indul rothadásnak. Méret: 75 x 50 cm.
  • Beltéri Soft lábtörlőink egyedi szerkezetüknek köszönhetően egyidejűleg tisztítják és szárítják a lábbelit. Használatukkal 85 %-kal csökkenthető a lakásba behordott szennyeződés a hagyományos lábtörlőkhöz képest! Több színben és több méretben: 60 x 40 cm, 90 x 65 cm, 90 x 200 cm.

Kül- és beltéri lábtörlőink kombinálásával a kintről behordott szennyeződés mértéke mintegy 85%-kal csökkenthető!