Mi van most reflektorfényben?

Elképesztő padlópárna-(csere)akció

Most érdemes leginkább lecserélned a régi padlópárnádat – bármely gyártótól is származik – egy új Nano-párnára, s ennek megfelelően a Ha-Ra-ra bízhatod a régi mop szakszerű ártalmatlanítását. Válaszd a neked megfelelő típust és méretet!

  • A Nano Pure padlópárna a legjobb választás az olyan kényes, érzékeny beltéri felületek nedves tisztítására, mint a kezeletlen puhafa vagy puha műanyag burkolatok (plexiüveg, akril, akril-lakk). Ezen kívül remekül használható bármely más enyhén szennyezett beltéri felületre (márvány, gránit, csempe, magasfényű, sima felületek, parketta, és laminált padló, fafelületek, lambériák, műanyag, linóleum).
  • A Nano Soft padlópárnát univerzális használatra tervezték: egyaránt alkalmas magas fényű és nem kényes felületek tisztítására is. Kitűnő választás bármely beltéri felület (márvány, gránit, csempe, magasfényű, sima felületek, parketta, és laminált padló, fafelületek, lambériák, műanyag, linóleum) nedves feltörléséhez. Kivételt képeznek az olyan érzékeny felületek, mint a kezeletlen puhafa vagy puha műanyag burkolatok (plexiüveg, akril).
  • A Nano Igel padlópárna kitűnő választás erősen szennyezett felületek és a nem kényes burkolatok tisztítására, valamint lakáson kívüli használatra. Vizes tisztításhoz és alaptisztításhoz egyaránt használhatjuk járólapok, gránit, márvány, finomkő, kő- és biztonsági lapok, homokkő, PVC, stb. esetén. Szükség esetén utántörölhető Nano Soft párnával. A Nano Igel padlópárna szárazon a por összeszedéshez is használható. Ne használjuk azonban olyan felületeken, ahol nem alkalmaznánk súrolószert sem (vagyis az olyan érzékeny felületeken, mint a kezeletlen puhafa vagy puha műanyag burkolatok (plexiüveg, akril)!

Csak kattints rá az általad kiválasztott Nano párna nevére, s máris a termék oldalára jutsz, ahol egyszerűen kosárba rakhatod azt a neked megfelelő méretben!

Padlópárna 30 cm / 32,5 cm 42 cm / 42,5 cm
Nano Pure 13.935 Ft (17.340 Ft helyett) 16.135 Ft (20.050 Ft helyett)
Nano Soft 13.935 Ft (17.340 Ft helyett) 16.135 Ft (20.050 Ft helyett)
Nano Igel 13.495 Ft (16.795 Ft helyett) 15.695 Ft (19.595 Ft helyett)

Kiemelt szett-ajánlataink

Csak kattints a szimpatikus csomag-ajánlat képére, s máris a szett termék-oldalára jutsz, ahonnan a kosaradba helyezheted!

Click here to add your own text