A Ha-Ra® takarító-vállalkozásként kezdte tevékenységét az 1960-as években. A jó minőségben végzett munkának köszönhetően a cég rövid időn belül egy több mint 100 főnek munkát adó vállalkozássá nőtte ki magát. Hans Raab – cégünk alapítója – azonban hamarosan a tisztítószerek használatára visszavezethető egészségkárosodást észlelt munkatársain és saját magán is. Felelős vezetőként elhatározta, hogy kiküszöböli a problémát.

HANS RAAB

Az éveken át tartó kutatás úttörőnek számító felfedezést eredményezett: egy textileken és tiszta vízen alapuló fizikai-mechanikai tisztítási technológiát, mely a vegyi anyagok teljes elhagyása mellett tökéletes tisztaságot biztosít. Ez az innováció volt a Ha-Ra® cég sikertörténetének kiindulópontja. Fejlesztés fejlesztést követett, és cégünk mára olyan termékpalettával rendelkezik, mely kiváltja a háztartásokban használatos valamennyi egészségromboló és környezetkárosító tisztítószert.

Az 1990-es években cégünk egy forradalmi lépést tett: a háztartásban alkalmazott fizikai-mechanikai tisztítási elvet az emberi bőrre hangolta, elősegítve ezáltal kültakarónk biztonságos megtisztítását és annak megújulását. Mivel a valódi szépség megtartásához bőrünknek nem csupán alapos, ugyanakkor bőrkímélő tisztításra, hanem ápolásra, táplálásra és védelemre is szüksége van, így termékpalettánkra új elemek is felkerültek: kiemelkedő hatóanyag tartalmú ayurvédikus termékek és aloe-alapú biokozmetikumok.

A környezet- és egészségbarát Ha-Ra® technológia terjeszkedése Európában és a kontinensen túli országokban máig sem ért véget, sikere töretlen. Jelenleg a világ több mint 50 országában, s közel 380 millió háztartásban használják cégünk termékeit. Cégünket több millió, a világ eltérő pontjain élő hűséges vásárló belénk vetett bizalma tette naggyá. Ez a bizalom ösztönöz minket arra, hogy ügyfeleinket a jövőben is egészen különleges termékekkel örvendeztessük meg, továbbra is „összhangban a természettel”.