Felmosók

A Ha-Ra ergonomikus kialakítású GYORSFELMOSÓ szerkezetei több szabadalommal rendelkező, professzionális eszközök a gyors és hatékony padlótisztítás (száraz feltörlés, felmosás) szolgálatában, melyekkel a falak és mennyezet is könnyedén megtisztíthatók, pókhálómentesíthetők. Korrózióálló, kényelmes Gyorsfelmosó nyeleink, és mozgékony Párnatartóink megkönnyítik a falak, mennyezet, sarkok, fúgák, lépcsőpofák, szegélylécek, lambériák valamint a bútorok alatti felületek tisztítását.

  • A rozsdamentes nemesacélból készülő Feszítőkeretes párnatartót hosszantartó igénybevételre alakították ki. Szabadalmaztatott S-csuklója biztosítja a tökéletes és széleskörű felhasználhatóságot (padló, falak, lépcső, plafon). 2 méretben kapható: 30-42 cm.
  • A kemény és ütésálló, ugyanakkor nagyon könnyű ipari poliamidból készülő Perfect Párnatartó speciális, 6-kamrás kialakításának köszönhetően optimálisan osztja el a nyomást a padlópárnán, így az egyenletesebben adja le a vizet és tovább növeli a Ha-Ra textilszálak tisztítási hatásfokát. 2 méretben kapható: 32,5-42,5 cm.
  • Minden Gyorsfelmosóhoz tartozik egy eloxált réteggel bevont bordázott alumínium Gyorsfelmosó nyél, mely teleszkópos és szétszedhető, ún. „Vario” változatban is kapható.
  • Formatervezett, nyomópréssel ellátott Pressbutler vödrünk még inkább lerövidíti a felmosás időtartamát és csuklókímélővé teszi a nedves padlópárnák kinyomását, valamint biztosítja azok optimális nedvességtartalmát.
  • A vékonyabb Ha-Ra padlópárnák (pl. Natura) kinyomásához egy szivacsos gumiból készült Nyomássegítő betétet ajánlunk.