Tudod, hogy miért ajánljuk a Ha-Ra Original termékeket?

És hogy miért ajánljuk a Ha-Ra Naturals termékeket?

Az elégedett ügyfél a legjobb reklám 🙂

A Wunderlich Borászati Kft. 2004. szeptembere óta használja a Ha-Ra tisztítóeszközöket (mopokat, mikroszálas kendőket).

Nagyon nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy csak olyan tisztítószerekkel dolgozzunk, ami a legjobb minőséget képviseli. Létfontosságú számunkra, hogy színtelen és szagtalan tisztítószerekkel dolgozzunk a borászat területén. A Ha-Ra mopok hosszú élettartamúak, nagy teljesítményűek, kiváló a minőségük. A siker oka, hogy sokkal gyorsabban, kényelmesebben és nagyobb felületeket lehet velük felmosni, a felület egyenletesen szárad. Javasoljuk mindazon borászatok részére akiknek fontos a minőség.

Wunderlich Borászati Kft., Wunderlich Alajosborász

Adótanácsadóként és könyvelőként nagyon sokat dolgozom. Szeretem a tisztaságot, viszont kevés a szabadidőm. Ezért örömmel veszek minden könnyítő megoldást, praktikát. Szívesen használom a HA-RA® technológia rám szabott praktikus, idő-felszabadító és egészségbarát eszközeit. Van egy lakásban tartott kutyusom, aki után az átlagosnál többet kellene a takarítással foglalkoznom. A gyorsfelmosó száraz feltörlője pillanatok alatt összeszed minden padlón lévő kutyaszőrt. A Duo® állatápolás segítségével kis kedvencem is minden jót megkap: nem kell annyit füröszteni, a szokásos séták után percek alatt tiszta és szagmentes lesz, fényessé válik a szőre, és nem hullik, korpásodik.

Limberidisz Évaadótanácsadó, könyvelő

Nekünk, gyógyszerészeknek nagyon fontos a környezetünk tisztasága, de a védelme is. Már több, mint 8 éve használom az Önök által forgalmazott Ha-Ra termékeket, tisztítókendőket, ablaktisztító- és felmosó szerkezeteket. Csak azt mondhatom, hogy ezekkel a termékekkel mindkét célomat elértem, sőt jelentősen rövidebb idő alatt, minimális vegyszer felhasználásával tudom lakásomat és gyógyszertáramat tisztává varázsolni.

Ezúton szeretném kifejezni elégedettségemet a Ha-Ra termékekkel kapcsolatban, és őszinte szívvel ajánlom mindazoknak, akik szeretik a tisztaságot, de a környezetüket és a saját egészségüket is szeretnék óvni a túlzott és ártalmas vegyszer felhasználástól.

Pécsi Ambrózia Patika Kft., Ambrusné Dr. Deli Katalingyógyszerész

Amikor feleségem és én kb. 3 évvel ezelőtt megismerkedtünk a HA-RA®- val, szinte elképzelhetetlennek tartottuk, hogy ez a technológia a gyakorlatban tényleg úgy működik, ahogy azt Maricától hallottuk. Annak ellenére, hogy először szkeptikusak voltunk, úgy gondoltuk, kislányunk, és saját magunk érdekében is, megér egy próbát. Azóta, egy szóval összegezve: beleszerettünk. Túl azon, hogy rendkívül gyorsan lehet vele dolgozni, magunkat sem mérgezzük otthon a vegyszerekkel. Ez mindent megér! Remélem, hogy sok embernek lesz még alkalma megismerni a termékeket, és garantálhatom, hogy ugyanúgy fognak lelkesedni, mint ahogy mi! Nálunk bevált!

Zimonyi Gézakreatív szakember, craetive.hu

A HA-RA környezetbarát eszközeivel tisztítjuk a kirakatokat, az autók szélvédőit, a karosszériákat dekoráció előtt.

Dekorton Bt.

Szeretnénk kifejezni elégedettségünket a Ha-Ra termékekkel kapcsolatban. Régóta használjuk őket szállodánkban, munkánkat nagymértékben segítik és valóban magas minőséget képviselnek.

Lipóti Orchidea Hotel, Bencze Enikőszállodavezető

A Ha-Ra Zöld kesztyű egyszerűen a nem hiszem el kategóriába tartozik. Kár, hogy nem készítettem előtte-utána fotót.

Van a verandánkon két olyan hely, ahol a kutyusaink a falon szokta törölközni, ha vizesek, de egyébként is nekidőlnek a fal aljának, úgy alszanak. A veranda szép világos kövekkel borított és bizony csúnyák a foltok. Reménytelen volt levakarni, próbáltam súrolókefével, körömkefével, nem mozdult.

Elkönyveltem, hogy így patinás és sorsára hagytam. Ma hozzáfogtam a „bundás” Ha-Ra kesztyűvel – azzal, hogy úgyse lehet azt onnan levakarni! Egy perc alatt eltűnt a folt, a következő perc alatt a másik is! Azóta is kijárok bámulni, mert nem fér a fejembe, hogy egy ilyen puha kesztyű hogy birkózik meg azzal, amivel a súrolókefe sem tud! Hiába, ez már az atomkor!

Azóta a Ha-Rán kívül semmi mást nem használok, mert minden elbújhat ezek mögött.

Bojtor Márta arctorna tréner, arctorna.hu

Lakberendezőként és háziasszonyként is szeretem a vegyszerek helyett a természetes megoldásokat. Ráadásul jómagam vegyszer- és illatallergiában szenvedek, ezért magánemberként is üdvözlöm ezt a technológiát, amely időráfordításban és egészségmegőrzésben egyaránt nagy segítség. A leginkább említésre méltónak tartom a szappankő alapú ökológiai mosóport, mely az allergiásoknak nagy megváltás.

Lakberendezőként sokszor szembesülök azzal, hogy a laminált lapos bútorokat az emberek előszeretettel fényesítik, viaszolják, holott ezeket a felületeket legjobb vegyszermentes tisztításra alkalmas törlőkendővel áttörölni. Ugyanakkor viszont a természetes felületeknek a legjobbak a természetes ápolószerek, melyeket a HA-RA® biztosít.

Csánki Ágneslakberendező

Hivatalunk a tavalyi év óta használja a Ha-Ra cég tisztítóeszközeit, lábtörlőit. Ezen időszak alatti tapasztalatunkként megállapítottuk, hogy használatuk gazdaságos, jelentős vegyszer- és időmegtakarítást jelentenek számunkra takarítás során. Fontos szempont volt a vásárláskor az a tény, hogy a takarítószemélyzetnél nem okoznak egészségkárosodást, egyszerűen kezelhetők, használatuk nem igényel folytonos odafigyelést, igényes tisztaság teremthető a segítségükkel. A lábtörlők használatával elértük, hogy az ügyfelek sokkal kevesebb szennyeződést hordanak be az iroda helyiségekbe. Mivel hosszú ideig használhatók, jelentős anyagi megtakarítást biztosítanak Hivatalunk számára.

Ezért ajánljuk minden intézménynek a Ha-Ra tisztítóeszközök használatát.

Harkány Polgármesteri Hivatala, Bédy IstvánHarkány volt polgármestere (2001)

Beremend Nagyközség Polgármesteri Hivatala 2001. évben kezdte használni a Ha-Ra termékeket, főként azért, hogy költségeinket csökkentsük. Elsőként lábtörlőket vásároltunk, melyeket nagyon könnyű tisztítani, használata után tisztább lesz a cipő és ezáltal a hivatal folyosója is. Ezt követően szereztük be a gyorsfelmosó, padlópárna és nyomóvödör-szettet, ablaktisztítókat, különböző törlőkendőket és tisztítószereket.

Takarító személyzet munkáját nem csak megkönnyítette, hanem meg is gyorsította, ezért amikor egyik takarítónőnk nyugdíjba vonult, helyette nem alkalmaztunk mást, mert a Ha-Ra termékek használata mellett egy nyolcórás munkaerő is elegendő.

Környezetkímélő hatása mellet igen hatékony és gazdaságos e szerek használata, beváltotta a hozzá fűzött reményeket.

Beremend Polgármesteri Hivatala, Zátrok AnnaBeremend volt jegyzője (2005)

Cégünk 1999. decemberében vásárolt a Kántor Tisztítástechnika Bt. által forgalmazott Ha-Ra tisztítóeszközökből, tisztítókendőkből. Felhasználói véleményünk, hogy ezen eszközök alkalmasak és jók szalonunk tisztántartására, az autók áttörlésére, környezetbarát, vegyszermentes használhatóságuk pedig nagy jelentőségű a felhasználó és környezetünk védelme érdekében.

Autósziget Peugeot Márkakereskedés, Farkas Károlytulajdonos

Cégünk 1999. november óta használja az Önök által forgalmazott Ha-Ra tisztítóeszközöket. Használatuk, tapasztalataink azt bizonyítják, hogy maximálisan jó minőségűek, idő és pénz takarítható meg velük.

Mint cégvezető és mint magánember, akinek az otthonában is Ha-Ra tisztítóeszközöket használ, ajánlom mindenkinek, aki szereti a jó  minőséget, takarékosan szeretne bánni a vegyszerekkel és szereti a tisztaságot.

Vill-Techno Kft., Szabó PéterVill-Techno volt ügyvezető igazgatója

Az Apáczai Csere János Nevelési Központ 1. sz. Általános Iskolája véletlenül találkozott a HA-RA termékekkel. Húgom révén, aki a termékek lelkes használója, sor került egy bemutatóra a lányomék házában, ahol családi méretű takarítást tartottunk. Annyira megnyerte a tetszésünket, hogy azonnal vásároltunk és azóta is azzal takarítunk.

Az iskolában az üveg felületek nagysága, és a nyílászárók elhasználódottsága miatt könnyű megoldást kerestünk. Munkámat és beosztásomat figyelembe véve a cég ajánlatára rendeltem az intézményünknek is. A helyszínen újra bemutatták a használatukat az érdekelteknek.

Fantasztikus hatékonysággal és minőségben végezhetjük a takarítást. A termékeknek köszönhetően egy nap alatt tiszta lett a négy szint ablaksora, a nyílászárókról eltűnt a tavalyi festés nyoma is. Jó szívvel ajánlom minden intézménynek, megéri!

Apáczai Csere János Nevelési Központ 1. sz. Általános Iskolája, Jávorfi Jánosnéiskolaigazgató

A Wunderlich Látványpince és Bortrezor 2006 óta használja az Önök által forgalmazott HA-RA tisztítóeszközöket.

A HA-RA mopok hosszú élettartalmúak, nagy teljesítményűek, kiváló a nedvszívó kepeségük, valamint a minőségük.

A siker oka, hogy sokkal gyorsabban, kényelmesebben és nagyobb felületeket lehet velük felmosni, a felület egyenletesen szárad. A lapos felmosók segítségével a sarkok is könnyebben tisztíthatók.

Bátran merjük ajánlani bárki részére, akik komolyan veszi a tisztaságot.

GSV Gasztro Kft Látványpince és Bortrezor, Gulyás Gábor

Még 1997. évben ismertem meg a környezetbarát tisztítástechnikát Kántorné Marica bemutatásában.

Asztmás lévén különösen megfogott a vegyszer-mentesség és a lakáspor könnyedén történő eltüntetése.

Azóta szinte naponta használom a különböző tisztító kendőket, padló felmosót, feltörlőt; néha egyiket-másikat, esetenként mindegyiket.

Különösen nagy segítséget nyújtottak ezek a „csoda-kendők, ill. kesztyűk” az 1999. évi nagy lakásfelújításban, amikor is lakásunk összes ablakát tokostól kicseréltük, majd a csempe leverésére, újracsempézésre került sor, végül a tapétázásra ill. festésre.

Tóth Jánosnéháziasszony

Villány Város Önkormányzata több éve használja a Ha-Ra termékeket, lábtörlőt, gyorsfelmosót, ablaktisztító eszközöket, nyomóvödör-szettet, különböző törlőkendőket és tisztítószereket.

A takarító személyzet munkáját ezek az eszközök nagyban megkönnyítik, meggyorsítják, ezalatt önkormányzatunk létszámcsökkentést tudott végrehajtani a takarító személyzet körében még úgy is, hogy az ellátandó intézmény növekedett.

Az új eszközök praktikussá, hatékonnyá, környezetkímélővé és gazdaságossá teszik az intézmények tisztántartását, így a hozzá fűzött reményeket beváltotta.

Villány Önkormányzata, Takáts Gyulapolgármester

A lipnoi nordic-tábor utolsó napján Passauban nordicoztunk, igen erősen harmatos fűben az elején. Az én cipőm a Ha-Ra bőrápoló balzsammal volt bekenve. (Ez a bakancsom kb. 5 éves, ezalatt semmi mást nem használtam hozzá, csak a Ha-Ra bőrápoló balzsamot). Míg az én bakancsomról mindig gyöngyökben legördül a víz, a nordicos társam szintén bőr cipője beszívta a vizet.

Eötvös ValiériaHa-Ra szaktanácsadó

A mellékelt képeken a már 46 éve halott apai nagymamám teafőzője, amit nagy becsben tartok, de mindig elkeserített, hogy nagyon fakó, kopottas kinézete van. És most az éjszaka közepén kíváncsiságból sitty-sutty – pillanatok alatt megtisztítottam a fedelét a Ha-Ra Blue pasztával, Ha-Ra textillel. Lássátok a csodát: a tető már tükörfényesen csillog.

Eötvös ValériaHa-Ra szaktanácsadó