Ayurvédikus termekek

AYURVÉDIKUS TERMÉKEINK a hagyományos indiai gyógyászatban alkalmazott gyógynövényekkel (kurkuma, neem fa, citronella) és üde citrusfélékkel (citrom– és édes narancshéj olaj) a testet és a lelket is felpezsdítik!

Koncepciónk alapja a természetes anyagokra épülő ayurvédikus gyógyászat, mely az utóbbi években egyre több sikerre és követőre tett szert. Az ayurvéda ősi indiai orvoslás, a hosszú és egészséges élet tudománya. A kifejezés a szanszkrit ayur – élet és véda – tudás szavakból származik.

A természetes ayurvédikus anyagok minőségének záloga a terhelésmentes környezet, melyből származnak. Amikor bőrünk és hajunk sugárzóan egészséges és elégedettek vagyunk külsőnkkel, az belső békénkre is pozitív hatással van.

Aglaia kozmetikumaink ayurvédikus alapanyagokra épülnek, optimális tisztaságot, feszes vonalakat biztosítanak bőrének, miközben ápolják és táplálják azt.

Aglaia bőrápoló-programunk alkotóelemei:

Aglaia bőrápoló-programunk alkotóelemeinek hatása egymásra épül; együttes használatuk esetén az elért eredmény gyorsabb és szembetűnőbb.