Ápolószerek

Teljes mértékben környezet- és egészségbarát, takarékos TISZTÍTÓ- ÉS ÁPOLÓSZEREINKET abból a célból fejlesztettük ki, hogy a háztartás egyetlen területén se kelljen ártalmas vegyszerhez folyamodni.

Általánosan alkalmazható tisztítószerek:

 • Az Ápolókoncentrátum teljes mértékben környezetbarát termék, mely fokozza a Ha-Ra textilek tisztítóhatását és egyidejűleg ápolja is a megtisztított felületet. Kifejezetten gazdaságos és sokoldalú – a háztartás bármely területén bevethetjük: felmosás, lemosás, általános tisztítás, kézi mosogatás, finom mosás, ablaktisztítás. 2 kiszerelésben kapható: 500 ml-es adagolóflakon, 10 l-es nagy kiszerelésű kanna (+ kapható hozzá egy 75 ml-es pazarlásgátló Rollfix golyósadagoló).
 • A 360°-os aktív spray a hagyomány és a korszerűség találkozása: az Ápolókoncentrátumból továbbfejlesztett, bőr- és környezetbarát termék, mely permetezés közben bármely irányban elforgatható. Pillanatok alatt eltávolítja a gyenge és középerős szennyeződéseket, maradvány- és csíkmentes takarítást tesz lehetővé a magasfényű felületeken is (pl. üveg, tükör, nemes fém, acél). 2 kiszerelésben kapható: 300 ml-es spray, 1000 ml-es utántöltő flakon.
 • A Family egy 100%-ban természetes, lúgos kémhatású lakáshigiénés tisztítószer, mely mélyre ható higiéniát biztosít. Az egész háztartásban alkalmazhatjuk az organikus szennyeződések eltávolítására, valamint a magas higiéniát igénylő felületek megtisztításra. Kiszerelés: 1000 ml. A Family szett változatban is kapható egy 500 ml-es speciális szórófejes flakonnak együtt.

Célfeladatokra alkalmazható tisztítószerek:

 • A Karnauba hagyományos és modern burkolatokhoz is alkalmazható természetes padlóápoló balzsam. A karnauba viasz elegáns selyemfényt és felületi védelmet (lépésnyom-álló felületet) biztosít, ugyanakkor nem képez többszörös fedőréteget a felületen. Kiemelten környezetbarát, illatanyag-, adalék- és tartósítószer-mentes termék, mely biológiailag 100%-ban lebomlik. Kiszerelés: 500 ml-es adagolóflakon, 5 l-es nagy kiszerelésű kanna.
 • A Kalkex teljes mértékben természetes, szagmentes vízkőoldó készítmény. Citrusfélékből kivont 100%-os töménységű citromsav kristály, melyet konyhában és szaniter helyiségekben is alkalmazhatunk a különféle felületek, szerelvények, valamint bármely háztartási gép (pl. vízforraló, mosogatógép, mosógép) vízkőtelenítésére. 3 kiszerelésben kapható: 250 g-os dobozos, 250 g-os utántöltő, 1000 g-os utántöltő (+ kapható hozzá egy 500 ml-es saválló szórófejes flakon)
 • A Blue paszta szappan alapú (méreg- és savmentes) fémtisztító– és ápolószer, mely zsíroldó és enyhe vízkő-eltávolító hatással is rendelkezik. Egy munkafázisban tisztít, políroz és konzervál és a különféle fémfelületek mellett üveg, akril, műanyag és kerámia felületeken is alkalmazható. Kiszerelés: 300 g.
 • Tűzhely- és grilltisztítónk egészség- és környezetbarát hideg zsíroldó készítmény hosszantartó aktív hatóerővel (akár 48 órán át hatóképes). Segítségével könnyen, hatékonyan, fullasztó érzés nélkül távolíthatjuk el a durva zsíros/odaégett szennyeződéseket pl. a tűzhelyről, serpenyőkről, kerti grillrácsról, páraelszívóról, vagy a kormot a kandallóüvegről. Kiszerelés: 400 ml.
 • Kiváló minősítésű bőr- és környezetbarát Mosogatógép szettünk nem hiányozhat egyetlen modern, mosogatógéppel rendelkező konyhából sem. Takarékos Ökológiai Mosogatóporunk – a mosogatógép tablettákkal ellentétben – szükség szerint adagolható a mosogatandó edények mennyiségétől és szennyezettségétől függően. A szett tagjai még a foltmentes ragyogást biztosító Ökológiai öblítő és az extra nagy szemcseméretű, speciális Regeneráló só. Kiszerelés: 2 kg-os mosogatógép por, 500 ml-es mosogatógép öblítő, 1 kg-os mosogatógép regeneráló só.
 • A Saponella természetben újraképződő nyersanyagokból készülő, használat után teljesen lebomló ökológiai mosópor, mely alkalmas a fehér és színes ruhák, illetve valamennyi Ha-Ra textil kimosásához. Allergiás vagy érzékeny bőrű személyek és kisgyermekes családok részére különösen ajánljuk, hiszen nem tartalmaz veszélyes anyagokat (nincs benne optikai fehérítő, habzásgátló, klórszármazék, enzimek és perborát). Kiszerelés: 4,5 kg (10 kg normál mosópornak felel meg).
 • Fürdőszobai tisztítószerünk könyörtelenül eltávolítja a fürdőből a vízkőlerakódásokat és a szappanmaradványokat, ugyanakkor kíméli egészségünket, környezetünket és a tisztítandó felületet is. Csíkmentes ragyogást és üde grapefruit illatot hagy maga után. Megújuló nyersanyagokból készülő, biológiailag könnyen lebomló termék. Kiszerelés: 1000 ml. A Fürdőszobai tisztítószer szett változatban is kapható egy 500 ml-es speciális szórófejes flakonnak együtt.
 • Természetes alapanyagokból készülő Bőrápoló balzsamunk tiszta méhviasszal és lanolinnal egy munkafolyamatban ápolja, táplálja és impregnálja a bőrt, műbőrt, valamint a viaszolt fa és műanyag felületeket. Gyógyszertári tisztaságú alapanyagainak hála korlátlan ideig tárolható. Kiszerelés: 180 ml Bőrápoló balzsam + 7 x 15 cm-es Bőrápoló kendő (Mach 6 – Ultra kendő).
 • Aloe verás légfrissítőnk rendkívül hatékonyan és megbízhatóan szünteti meg a légszennyezés által okozott rossz szagokat (pl. cigaretta és ételszagok), mindezt tisztán növényi alapon. A kémiai aeroszol készítményekkel ellentétben nem csupán elfedi, hanem semlegesíti a kellemetlen szagokat, ráadásul a környezetre és az egészségre is ártalmatlan.