Ablaktisztítók

A Ha-Ra ergonomikus kialakítású GYORSABLAKTISZTÍTÓ szerkezetei több szabadalommal rendelkező, professzionális eszközök a gyors és hatékony ablaktisztítás szolgálatában, melyekkel még a speciális és a magasan lévő ablakok, üvegtáblák is könnyedén megtisztíthatók.

  • A klasszikus Ha-Ra Gyorsablaktisztító egyik különlegessége, hogy a tisztítófej és a gumilehúzó egyetlen eszközön található, melynek köszönhetően gyorsan, tisztán és erőfeszítés nélkül dolgozhat, akár egy profi! Beépített víztartályának köszönhetően 20 m2 felületet is megtisztítható egyetlen előkészítéssel, a natúr kaucsuk guminyelv pedig csíkmentes felületet biztosít – hideg és meleg időben egyaránt. Az 1982-es baseli feltalálói vásáron a Gyorsablaktisztítót aranyéremmel jutalmazták. 3 méretben kapható (19-32-38 cm).
  • A Vario Gyorsablaktisztító az eredeti Gyorsablaktisztító készülék továbbfejlesztett változata. Forgatható és több pozícióba állítható fejének és oldalirányban kihúzható guminyelvének köszönhetően a nehezen hozzáférhető helyek, speciális ablakok is kényelmesen és gyorsan megtisztíthatók a segítségével. 2 méretben kapható (19-32 cm).
  • A magas ablakok, üvegezett teraszok, télikertek biztonságos tisztítása sem jelenthetnek akadályt a több méretben kapható, ergonomikus kialakítású Teleszkópos gyorsablaktisztító nyelek révén. Könnyedén és fokozatmentesen állathíthatók a kívánt hosszúságúra, a nyél végén levő kúpos nyak pedig bármely dőlésszögben rögzíthető.
  • A praktikus kis Teleszkópos nyélátalakító segítségével egy-két perc alatt csatlakoztathatjuk a Perfect párnatartót a Teleszkópos nyélhez, így lehetővé válik a magasan lévő felületek padlópárnával való tisztítása, pl. a szekrények teteje, magasban futó csövek, gerendák, lambériák, párkányok, stb.