Sok szeretettel üdvözlünk a weboldalunkon!

Szeretnénk biztosítani, hogy igazi magyar háziasszonyok állnak a csodás Ha-Ra termékek magyarországi forgalmazása mögött, ezért engedd meg, hogy pár mondatban bemutatkozzunk. Ketten dolgozunk a központi irodánkban (Kántor Marica és Kántor Noémi), s rajtunk kívül számos szaktanácsadónk tevékenykedik szerte az országban.

Marica

Marica

A nevem Kántor Marica, s 1998 óta vagyok a Ha-Ra® technológia elkötelezett híve. Vegyész végzettségemnek “köszönhetően” azelőtt eléggé távol állt tőlem a környezetvédelem.

Amikor a Ha-Ra® termékeit megismerve otthon „bevetettem” őket, meglepett, hogy vegyi anyagok és fáradság nélkül mennyire egyszerű a takarítás, ráadásul patyolat tiszta lett minden. Két gyermek anyukájaként nagy öröm volt számomra, hogy vegyszermentes környezetben, biztonságban tudhatom őket. A termékeket használva rövid időn belül szinte automatikusan átalakult, „zölddé” vált a gondolkozásom.

A cég vezetőjeként tapasztalom, hogy Magyarországon egyre nagyobb vásárlói igény van környezetbarát és jó minőségű termékekre. A Ha-Ra® fejlesztései egészséget, biztonságot, jó közérzetet és kényelmet biztosítanak az élet számos területén. Kívánom Önnek, hogy minél előbb megtapasztalhassa ezt az életérzést!

Noémi

Noémi

Kántor Noéminek hívnak, s Édesanyámnak köszönhetően a Ha-Ra már tizenéves korom óta része az életemnek. Végzettségemet tekintve környezetkutató vagyok, s a mindennapjaimat is igyekszem a fenntarthatóság jegyében vezetni.

A környezettudatos életvitel a mai fogyasztói társadalomban fokozott odafigyelést igényel bárki részéről. A gazdaság motorjának folyamatos pörgését biztosítandó a használati tárgyak többségét szándékosan rövid élettartamúra tervezik, így az embernek igen hamar újabbakat kell vásárolnia. Hogy ezzel a viselkedéssel mekkora szemét-hegyeket hagyunk magunk után, abba az emberek nagy része bele sem gondol, a cégek többségét pedig nem is érdekli.

Ami számomra különösen szívüggyé tette a Ha-Ra®-t, az egyrészt a termékek hosszú élettartama, másrészt pedig az, hogy használatukkal elhagyhatóak a környezetre és egészségre ártalmas vegyszerek. Az, hogy a Ha-Ra®-nak köszönhetően nem kell sok időt szánnom a takarításra – s így jóval több marad kedvenc időtöltéseimre, a természetjárásra és a jógára – csupán hab a tortán 🙂