Állatápolás

ÁLLATÁPOLÁSI KOLLEKCIÓNK révén már nem csupán otthonunk és saját tisztaságunkról gondoskodhatunk egészségmegőrző és ökologikus módon, hanem mindezeket az elveket kis- és nagyméretű kedvenceink javára is a gyakorlatba ültethetjük.

  • Állatápolási kesztyűnk bármely, bundával rendelkező állat (pl. kutya, macska, ló) esetén alkalmazható, s jelentősen egyszerűbbé teszi a háziállatok ápolását, gondozását. Mindezt vegyi anyagok használata nélkül, óvva kisállatunk egészségét és környezetünk épségét. A kesztyű használatával lényegesen javíthatunk kedvencünk bőrének és szőrzetének állapotán.
  • Mancsápoló balzsamunk valódi propolisz és tiszta méhviasz tartalmú, színezék- és tartósítószer-mentes készítmény. Kizárólag természetes, gyógyszertári minőségű összetevőket tartalmaz, melyek még a téli és nyári extrém körülmények ellen is védelmet nyújtanak kis kedvencünk tappancsainak. Kiszerelés: 100 ml.
  • A pihe-puha Mikroszálas kisállat törülköző nem csak kis kedvencünk bundájának szárítására, hanem tisztítására és ápolására is alkalmas.  Az elképesztő nedvszívó képességgel rendelkező mikroszálas anyagnak köszönhetően kisállatunk fürdetése után lakásunk is tiszta és száraz marad. Méret: 78 x 78 cm.