Arc és testtisztító kesztyűk

A Ha-Ra világában nem csupán a háztartási takarításhoz fejlesztettünk ki fizikai-mechanikai tisztítási elven működő mikroszálas textíliákat, hanem saját testünk mindennapi tisztántartásához-ápolásához is. Ez esetben a különleges mikro-szálakat az emberi bőrre hangoltuk.

ARC ÉS TESTTISZTÍTÓ KESZTYŰINK közt egyaránt megtalálhatóak pórusmély tisztító hatással bíró bőrradírozó- és masszázstextilek, valamint pihe-puha kesztyűk az érzékeny bőr gyengéd tisztítására.

A pórusmély tisztaságra, s feszes kontúrokra vágyóknak ajánljuk az ayurvédikus termékeinkkel összhangban működő, teljes értékű masszázskesztyűként használható aglaia bőrradírozó textileket, melyek használata felpezsdíti a vérkeringést, ezáltal fokozza a bőr méregtelenítő folyamatait és segít megelőzni, illetve enyhíteni számos bőrbetegséget, valamint a cellulitiszt.

Érzékeny bőrűeknek, illetve mindazoknak, akik különösen gyengéd arc- illetve testtisztításra vágynak, jó szívvel ajánljuk a naturals arc- és testtisztító készítményeinkkel egy csapatot alkotó hófehér naturals textileket: