Portalanítás

Portalanítás – immár az allergiásoknak sem okozhat problémát

A száraz használatra kifejlesztett Sárga textil minden sima felületen (padlón, falon és a mennyezeten is) használható portalanításra és pókhálózásra egyaránt. Könnyed ide-oda tologatása során elektrosztatikus feltöltődés alakul ki, ezáltal magához vonzza a porszemcséket és más könnyű szennyeződéseket. A takarítás közben nem keveri fel a port, így különösen ajánljuk porallergiában szenvedőknek!

  • A Sárga padlópárna kiválóan helyettesíti a partvist és a porszívót, azonban nem csupán a padlón, hanem pl. a mennyezeten, falakon, lambérián, és a nagy bútorfelületeken is alkalmazható portalanításra, pókhálótlanításra.
  • A Sárga kesztyű kiváló választás a bútorok, textil falikárpitok, lámpaburák, lambériák, képek, festmények, ólomüvegek, képernyők, nagy levelű virágok, könyvek, könyvespolcok pormentesítésére, akárcsak pókhálózásra, elhullott haj illetve állati szőrszálak összeszedésére. A praktikus kesztyű formátum jól jön minden olyan esetben, amikor nagyobb felületet takarítunk, illetve amikor kezünket is védeni szeretnénk (pl. radiátor lamellái közé benyúlva).
  • A szürke Portörlő kendő legalább olyan jó tulajdonságokkal rendelkezik, mint a Sárga kesztyű, ugyanakkor mérete és puhasága miatt bármilyen kis zugba befér. Jó szívvel ajánljuk mind az autó belső felületeinek (pl. műszerfal) áttörléséhez, mind a lakás belső részein a nehezebben hozzáférhető helyek (kis zugok, nippek) portalanításához.