Konyhai takarítás

Konyhai takarítás

  • A konyha tipikusan egy olyan helyiség, ahol gyakran kell takarítani, ráadásul sok esetben makacsabb szennyeződéseket (pl. lecsöppenő szaftot, összemaszatolt konyhapultot, rászáradt olajcseppeket). Ilyen esetekben alkalmazzuk egy vizes Viva-Ultra kendőt vagy Nano kendőt.
  • A takarítást elősegíthetjük a Ha-Ra környezetbarát, univerzális tisztítószerével, az Ápolókoncentrátummal, melyből adagolhatunk pár cseppet a tisztító vízbe, vagy a Rollfix adagolóval közvetlenül a textilre is juttathatunk.
  • Tűzhely- és grilltisztítónk egészség- és környezetbarát hideg zsíroldó készítmény hosszantartó aktív hatóerővel. Segítségével könnyen, hatékonyan, fullasztó érzés nélkül távolíthatjuk el a durva zsíros/odaégett szennyeződéseket pl. a serpenyőkről, grillrácsról, páraelszívóról. Kiszerelés: 400 ml. A felületre fújt hab akár 48 órán át hatóképes, de enyhébb szennyeződés esetén pár óra múltán is letörölhető. A letörléshez használjunk Viva-Ultra kendőt.

Kézi mosogatás

  • Mosogatáshoz a Nano textil egyik speciális változatát, az Ezüstszálas mosogatókendőt ajánljuk, melynél a kendőt alkotó szálakat ezüst-ionokkal, cirkónium-foszfáttal és kerámiával ötvözték, hogy elkerüljük a baktériumok megtelepedését, s az ezzel járó kellemetlen szagokat. Mosogatáson kívül rendben tarthatjuk vele a mosogató környezetét és a konyhai munkapultot is. Méret: 11 x 15 cm. Színek: antracit-fehér melírozott, barna-krémszínű melírozott.
  • Takarékosabban bánhatunk a vízzel és megkönnyíthetjük a saját munkánkat, hogyha a mosogatóvízhez 1-2 csepp Ápolókoncentrátumot cseppentünk, de akár közvetlenül is felvihetjük a textilre a pazarlásgátló Rollfix golyós adagolóval.