Leírás
Aglaia aranytej italpor – aglaia golden milk
Folyékony arany – távolkeleti fűszerkeverék aranyló ital készítéséhez
Sokoldalúan elkészíthető, ízletes, jellegzetesen fűszeres italpor trendi csomagolásban. Az ayurvédikus alapokon összeállított, antioxidánsokban gazdag, gyógyhatású fűszerkeverék egyszerre pezsdít fel, serkenti az immunrendszert és nyugtatja az emésztőrendszert – igazi „egészségrakéta”.
Kizárólag a legjobb minőségű, IFS (International Food Standard) által ellenőrzött alapanyagokból.
- kurkuma – gyulladásgátló
- gyömbér – antioxidáns hatású, gyulladásgátló
- szerecsendió-virág – antibakteriális és nyugtató hatású gyomor- és bélproblémák esetén
- fekete bors – antioxidánsokban gazdag
- fahéj – antioxidánsokban gazdag, gyulladásgátló
Az ayurvéda ősi bölcsessége az egészségmegőrzés érdekében nagy hangsúlyt fektet a megfelelő táplálkozásra. Az aranyló fűszerkeverékből készített hideg, vagy meleg ital mindenkinek jól jön, aki szeretne többet kihozni magából. Tegyünk jót a testünknek, miközben élvezzük az ízletes csoda-italt!
- különleges ital – nagyszerű, ízletes és egészséges
- kellemesen fűszeres, kissé földes ízű
- gyulladáscsökkentő, antioxidáns hatású, immunrendszer erősítő
- cukormentes – igény szerint édesíthető
gyorsan és sokoldalúan felhasználható
Kiszerelés: 80 g
Alkalmazás:
- ½ – 1 teáskanálnyi aglaia golden milk fűszerkeverék / 200 ml tej.
- Annak érdekében, hogy a fűszerkeverék jobban elkeveredjen a folyadékkal, előbb keverjük bele a port egy kevés kókusz- vagy lenmagolajba, vagy egy kanál folyékony mézbe
- Forró latte készítésekor a tejet előmelegítjük, majd a fűszerrel való elkeverés után habosíthatjuk, s szórhatunk rá egy kevés fahéjat
- Édesítsük ízlésünk szerint mézzel, cukorral, vagy agávé sziruppal
További felhasználási lehetőségek:
- A forró, aranyló latte-t akár növényi tejjel is elkészíthetjük (pl. kókusztejjel, mandulatejjel)!
- Fogyaszthatjuk hidegen gyümölcslébe (pl. narancslébe) keverve
- Hozzáadhatunk egy kiskanállal smoothie-khoz, shake-ekhez
- Felhasználhatjuk főzés során pikáns ételeink fűszerezésére
- Hozzáadhatunk egy keveset a zabkásához, vagy a humuszhoz is.