Csomagban mindig jobban megéri!

Bízunk benne, hogy mindenki talál kedvére valót kedvezményes Háztartási, illetve Szépségápolási termékcsomagjaink közt 🙂

Kedvezményes Ha-Ra Original termékcsomagok

Ha-Ra Original termékcsomagjainkat jó szívvel ajánljuk mindazoknak, akik nem csupán apró lépéseket szeretnének tenni a környezettudatosság irányába, hanem egy nagy lépésben megvalósítanák a technológiai váltást és lecserélnék az ártalmas, vegyszereken alapuló takarítási sémát az ökologikus és egészségmegőrző, tartós eszköz alapú Ha-Ra technológiára.

  • Partner csomagunkban megtalálhatóak azok az alapvető Ha-Ra Original termékek, melyek mindezt lehetővé teszik! Akár vannak üzleti ambícióid, akár nincsenek, ezekkel a termékekkel csak nyerhetsz: időt, tisztaságot, egészséget… s 15%-os állandó kedvezményt a Ha-Ra tisztítástechnikai termékeire.
  • Ha szívesen lennél te is az egészség és környezettudatosság egyik élharcosa és mindebből még jövedelmet is el tudsz képzelni magadnak, úgy jó szívvel ajánljuk még nagyobb kedvezménnyel kínált Szaktanácsadói és Professzionális Start csomagjainkat, melyek ugyanazon alapvető Ha-Ra termékek mellett még üzleti segédeszközöket is tartalmaznak.
  • Bármelyik csomag megvásárlása esetén lehetőséget adunk az ún. Turbó kiegészítő szett megvásárlására, mégpedig rendkívüli, 50%-os árkedvezménnyel!

Kedvezményes Ha-Ra Naturals termékcsomagok

Ha-Ra Naturals termékcsomagjainkat jó szívvel ajánljuk mindazoknak, akik szeretik a tiszta kozmetikumokat és értékelik, ha egy termékcsomag tagjai állatkísérletektől mentes, etikus módon vannak kifejlesztve. Szívből reméljük, hogy különféle termékcsomagjainkban mindenki megtalálja a kedvére valót.

 

Arcápolás csomag

Naturals Arcápolás csomag

Anti-aging csomag

Naturals Anti-aging csomag

Ayurveda csomag

Naturals Ayurveda csomag

 

Testápolás csomag

Naturals Testápolás csomag

Well-being csomag

Naturals Well-being csomag